Magyar kerékpár Web Áruház

10:47 Tóth Csaba 1 Hozzászólás


Ma már egy kerékpár bolt lehetőségeit megsokszorozza az internet. Azok a tapasztalatok, amik egy boltban sok-sok kerékpár vásárlóval tárgyalva összegződnek, valóban lehetővé teszi, hogy jól ismerve a vásárlói igényeket kerékpár áruházat nyissunk.

magyar kerékpár web áruház

A kerékpár áruházunk kínálatával két fontos cégfilozófiai kérdést igyekeztünk még inkább elmélyíteni. Az egyik a magyar ipar, a magyar kerékpár gyártás tisztelete. A web áruházunkban kizárólag magyar gyártású kerékpárokat forgalmazunk. A kerékpár web áruházunk kínálatával, így igyekezzük prezentálni a magyar kerékpárgyártást. Úgy gondoljuk és a kínálatunk is ezt tükrözi, hogy nincs olyan típusú kerékpár, bármilyen használatra keressük is, amelyet a magyar gyártmányú kerékpárokkal ne tudnánk kielégíteni.

Kizárólag magyar kerékpárok


Keress a gyermekednek kerékpárt, vagy mindennapos utcai használatra magadnak, a munkába járáshoz, vagy hétvégi kikapcsolódáshoz terepkerékpárt, vagy utcai versenykerékpárt, igazán sokfélét és sok különleges funkcióval rendelkezőt találsz a magyar kerékpárok között is. Így amennyiben bárki az országban, a magyar utakra, a magyar tájakra keres kerékpárokat, az nyugodtan választhat a kínálatunkból. A magyar terep viszonyokat, a magyar tájat ugyanis a magyar iparos embereknél, kerékpárgyártóknál jobban, minden előnyével és hátrányával senki nem ismeri. Így a magyar kerékpárgyártók már tapasztalatból tudják, hogy egy-egy kerékpárt hol kell megerősíteni, hol kell rugalmassá és ellenállóvá tenni ahhoz, hogy hosszú évekig szolgálja a kerékpárosát.
magyar kerékpár web áruház

A másik fontos szempontunk az volt, hogy olyan árelőnyöket tudjunk biztosítani a web áruházunkban, amely valóban elősegíti a magyar kerékpárok forgalmát. Ehhez az egyik fontos elem volt, hogy a több ezer forintos szállítási költségtől megkíméljük vásárlóinkat. Ezért a kerékpár web áruházunk szolgáltatási költségeibe, mi beépítettük a szállítási költségeket, így azt minden magyar kerékpárt vásárlótól átvállaljuk.
 
magyar kerékpár web áruház
Ugyanakkor a szállításköltségek ellenére is versenyképes árakat kellett kidolgoznunk, hogy valóban jelentős forgalommal járuljunk hozzá a magyar kerékpárgyártók munkájához. Ezért olyan rendkívül kedvező, a listaárak alatti árakban sikerült megállapodnunk a beszállítóinkkal, a közös együttműködés és a nálunk megvásárolható magyar kerékpárok jó hírének növelése érdekében, hogy számos, helyben elérhető kerékpárboltnál kedvezőbben tudjuk vásárlóinknak a magyar kerékpárokat kínálni. Minden kerékpárnál nézzétek meg nyugodtan, hogy még az ingyenes szállítás mellett, mennyi kedvezményt adunk rájuk. S adjátok le rendeléseiteket mielőbb.

Megújult a City Bringa kerékpárbolt


A web áruház fejlesztésekkel párhuzamosan, hogy az online rendeléseket is minél hatékonyabban tudjuk kiszolgálni, a debreceni kerékpár üzletünk és szervizünk is felújítottuk és kibővítettük. Így azokat, akik helyben szeretnék megvásárolni a kerékpárjaikat még nagyobb területen, bank és szép kártyás fizetési lehetőségekkel várjuk. Amellett az egyedi előny mellett, ami mindig is jellemezte a City Bringát, hogy a rendelkezésre álló nagy udvarunkon más kerékpárbolttal szemben, azonnal ki is próbálhatjátok a kiválasztott kerékpárt, mi az új kerékpárod a szervizünkben azonnal díjmentesen be is üzemelünk, és minden a szabályos közlekedéshez szükséges papírt ki is állítunk hozzá.

Itt a tavasz, itt az új kerékpáros szezon, várunk a kerékpár web áruházunkban és a kerékpárboltunkban titeket!

magyar kerékpár web áruház

1 megjegyzés:

Olvasók

Közreműködők